Exit adventní kalendář - Ponorka

Exit adventní kalendář - Ponorka

Prvotřídní produkt Exit adventní kalendář - Ponorka od top značky výhodně za 969 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
969 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Připravte se na Vánoce. Luštěte – Řešte – Objevujte! Potápějte se z místnosti v tomto podmořském labyrintu! Řešte hádanky, otevírejte okénka a objevujte tajemství potopené ponorky! Od okénka k okénku, z místnosti do místnosti, čas se krátí…

Těšíte se na dobrodružství? S EXIT adventním kalendářem Ponorka tě čeká spousta napětí podobně jako v únikové místnosti. V temných hlubinách oceánu na tebe čeká 24 tajemných místností. Vyřeš ukryté hádanky, hlavolamy, skládačky a spoustu dalších rozmanitých úkolů a zjisti tak, kam povede tvůj další ponor.

Nebude to ale jednoduché. Nyní musíte zapojit všechny své strategické dovednosti, logické myšlení, představivost a kreativitu. Umíte se domlouvat pod vodou pomocí potápěčských symbolů? Znáte Morseovu nebo vlajkovou abecedu? Snažte se, máte 24 dní na odhalení tajemství ponorky VEGA!

Pokud potřebujete pomoci, v místnosti 1 je červený plastový dekodér. Umístěte dekodér na tabulku na zadní straně adventního kalendáře a přečtěte si nápovědy pro danou místnost schované za červeným tiskem. Pro každé okénko tak odhalíte dvě nápovědy, řešení hádanky a symbol či souřadnice potřebné k otevření dalšího okénka. Na tyto nápovědy se můžete podívat také online.

Přejeme rodičům i dětem nádherný adventní čas a krásné Vánoce!Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Popis produktu Exit adventní kalendář - Ponorka

  • Cena: 969 Kč
  • EAN: 4005556200771
  • Značka: Jiné
  • Kategorie: Hračky a hry > Hlavolamy

Podobné produkty

Exit adventní kalendář - Ponorka

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Jiné

Exit adventní kalendář - Ponorka od značky Jiné - toto zboží doporučujeme za příznivou cenu 969 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Vy neplatíte nic navíc!

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba